Hraška směs na zahušť. jemná bezl. 250g CERIA
44 Kč
10 skladem
Použití: Zahušťování polévek, kdy nemusíme dělat jíšku. Zamícháme 30 g Hrašky do 1,5 l vlažné polévky, pak vaříme 20 minut. Hraška na zahušťování také slouží k zahušťování omáček a šťáv, náhradě vajec v těstech, karbanátcích, při zapékání, k přípravě pomazánek.
Složení: hrách 70%, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40% draslíku, směs koření.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1423 / 337 kcal;
tuky: 3,8 g;
nasycené mastné kyseliny: 1,1 g;
sacharidy: 54 g;
cukry: 1,8 g;
vláknina: 9,4 g;
bílkoviny: 17 g,
sůl: 0,8 g.
Země původu: Česká republika.
Skladování: Skladujte v suchu.