Perník směs bezlepková 400g LABETA

53 

3 skladem

Použití: Obsah sáčku nasypeme do připravené nádoby, přidáme 2 vejce, 125 ml  oleje a 200 ml vody nebo mléka a šleháme elektrickým  šlehačem 2 – 3 minuty. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech (cca 25×35 cm) rozetřeme těsto a pečeme při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí. Perník můžeme po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namažeme marmeládou dle chuti, druhou část přiklopíme na marmeládu. Pro vyšší korpus použijeme dortovou formu o 28–30 cm a perník krájíme jako dort.

Složení: cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, kypřící látky (difosforečnany, uhličitany sodné), kakao se sníženým obsahem tuku, směs koření s pomerančovou kůrou 0,9% (skořice, koriandr, fenykl, anýz, pomerančová kůra, nové koření, hřebíček, muškátový květ, muškátový oříšek), zahušťovadlo: guma guar.

Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1550 kJ / 365 kcal;
tuky: 0,9 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,2 g;
sacharidy: 85 g;
cukry: 38 g;
vláknina: 2 g;
bílkoviny: 3,3 g,
sůl: 1,6 g.

Země původu: Česká republika.

Skladování: Skladujte v suchu.

Nákupní košík