Vločky rýžové bezlepkové 200g BIO PROBIO
35 Kč
3 skladem
Rýžové vločky nabízí bezlepkovou variantu oblíbených kaší a dezertů. Jsou o něco tvrdší něž vločky z jiných obilovin, proto si je předem namočte a pak uvařte. Vznikne vám tak krásně lepivá hustá hmota, kterou můžete dále využít na lahodné pudinky, kaše, pomazánky a lehké dezerty. Jsou lehce stravitelné, a proto vhodné i pro malé děti, seniory či lidi po nemoci. Třeba povařené, rozmixované, doplněné nastrouhanými jablky, skořicí, ořechy, slazené trochou agávového sirupu a s kapkou oleje.
Složení: 100 % rýžové vločky BIO
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie: 1476 kJ / 353 kcal
Tuky: 2,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 75 g
z toho cukry: 0,2 g
Vláknina: 1,4 g
Bílkoviny: 7,4 g
Sůl: 0,01 g
PRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA