ČOKOLÁDOVÁ rozpustná káva 100g ManuCafe

134 

Katalogové číslo: 8590000121802 Kategorie: ,

ČOKOLÁDOVÁ rozpustná káva 100g ManuCafe

Čokoládu nelze nemilovat. Nebo snad znáte někoho, kdo si alespoň občas nedopřeje čokoládový dortík, čokoládovou figurku nebo čokoládovou zmrzlinu? My tedy ne. Rozpustná dobrota s příchutí pokladu starých Aztéků tedy nemůže chybět ani v naší kolekci vynikajících káv. Patří mezi nejpopulárnější, takže rychle objednávejte!

Složení
Arabica 80%, Robusta 20%, Aroma

Crema a chuť kávy
Chuť kvalitní rozpustné kávy je velmi podobná zrnkové. Pokud pochází z ekvádorských plantáží, rozpoznáme v ní přirozenou nasládlost a osobité doteky ovoce. Přidáním čokoládového aroma se z ní stává ještě větší lahůdka. Po zalití horkou vodou (ne vařící!) se dočkáte i krásné cremy.

Původ kávy
Kávovníky pěstují v Mexiku většinou jen drobní zemědělci, jsou jednou z mála možností, jak se v chudých oblastech uživit. Proto jim věnují maximální péči. Káva z Mexika je považována za kvalitní a patří k vyhledávaným.

Instantní káva se vyrábí poměrně jednoduchou technologií, většinou jde o takzvané vymrazování. Kávová zrnka jsou upražena, namleta a extrahována. Výsledný kávový extrakt se varem redukuje na velmi silný koncentrát.

Ten je zmrazen a pomocí sublimace zbaven vody. Tak vzniknou krystalky rozpustné kávy. Stačí je navážit a balit.
Při vymrazování se nemění chemické složení kávy, jde totiž o postup založený jen na fyzikálních zákonitostech.

Instantní káva vyrobená touto metodou má plné tělo a přirozené, silné aroma.

Ukázka balení kávy

Naše káva je balena v kvalitním aluminiovém obalu, který zároveň postrádá výraznější grafické prvky, protože naší společnosti jde hlavně ochuť a kvalitu. Skutečnou čerstvost naší kávy si můžete ověřit i díky ventilu, který uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Kvalitní balení, které zachovává charakter kávy. Káva je vždy v balení hermeticky uzavřena, aby odolávala vlhkosti, světlu a cizím pachům.

Návod na přípravu
Pro optimální přípravu vyberte malý hrnek s obsahem 90 ml.
Použijte 1 nebo 2 lžičky kávy a zalijte převařenou vodou o teplotě 90°C. Vařící voda připraví kávu o její výraznou chuť.
K přípravě kávy vždy použijte čerstvou vodu.
Nákupní košík