Mouka rýžová hladká 500 g BIO PROBIO
44 Kč
8 skladem
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná. Je výborná na lívanečky, palačinky, dorty, sušenky i buchty. Skvěle zahušťuje a dá se výborně kombinovat s dalšími bezlepkovými moukami. Garance bezlepkovosti (obsah lepku do 20mg/kg).
Složení:
100 % rýžová mouka hladká BIO
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie: 1516 kJ / 357 kcal
Tuky: 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 78,2 g
z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 0,5 g
Bílkoviny: 7,5 g
Sůl: 0 g
Rýžový jablečno-skořicový chlebíček
Ingredience
- 250 g rýžová mouka hladká BIO PROBIO
- 120 g cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
- 2 lžičky prášek kypřicí do pečiva BIO AMYLON
- 1 lžička skořice mletá BIO SONNENTOR
- 2 ks vejce
- 50 g máslo
- 100 ml mléko
- 250 g jablko
- 150 g ořechy vlašské BIO PROBIO
Mouku, cukr, skořici a kypřící prášek smíchejte dohromady. Přidejte vejce rozmíchaná s mlékem a rozpuštěným máslem. Vymíchejte těsto, přidejte nastrouhaná jablka a nasekané ořechy. Těsto nalijte do vymazané a vysypané formy a pečte asi 45 minut na 190 °C.
PRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA