Belgická hořká čokoláda – pecičky – GASTRO
49 Kč – 1482 Kč
Belgická čokoláda s vyváženou chutí bude intenzivním požitkem pro každého čokoládového gurmána.
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z charakteristické směsi Wieze.
Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje.
Pro skvělé výsledky za každých okolností.
Naše hořká čokoláda má široké využití.
Kromě toho, že ji můžete mlsat jen tak samotnou, také nabízí velkou svobodu párování s mnoha různými příchutěmi a složkami.
Se svou standardní tekutostí se můžete spoléhat na její vynikající zpracovatelnost v širokém rozsahu aplikací: např. tvarové odlévání a polévání cukrovinek nebo dochucování ganache, pěn, krémů, smetany, zmrzliny a omáček.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 307 kJ / 551 kcal
Tuky: 36,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 21,9 g
Sacharidy: 45,8 g
z toho cukry: 43,1 g
Vláknina: 8,1 g
Bílkoviny: 5,1 g
Sůl: 0,01 g
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 307 kJ / 551 kcal
Tuky: 36,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 21,9 g
Sacharidy: 45,8 g
z toho cukry: 43,1 g
Vláknina: 8,1 g
Bílkoviny: 5,1 g
Sůl: 0,01 g
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový prášek).
Výrobek může obsahovat stopy mléka
Země původu: Belgie
Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 – 20 °C