Mouka rýžová polohrubá – GASTRO
5 Kč – 265 Kč
Vlastnosti a výhody: Rýže je přirozeně bezlepková, velmi lehce stravitelná potravina, která vyvolává pocit nasycení. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí.
Použití: Rýžová mouka má ze všech bezlepkových muk nejširší využití díky velmi neutrální chuti i vůni. Hodí se na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. S rýžovou moukou zahustíte polévku či omáčku, můžete ji použít na pečení sladkého i slaného pečiva, na přípravu palačinek, moučníků a kaší. Ideální použití je na sladké nepečené dezerty.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Složení: mouka z loupané rýže
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 1550kJ/365kcal
Tuky 1,00g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,40g
Sacharidy 81,00g
z toho cukry 0g
Vláknina
Bílkoviny 8,00g
Sůl 0g
Země původu: Belgie