Čočka zelená BIO – GASTRO
9 Kč – 450 Kč
Zelená čočka – po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu „rychlá pánev“, do polévek či salátů. Kromě tradiční přípravy můžete její chuť zvýraznit několika kapkami citrónové šťávy nebo ovocného octa. Pikantní aroma získáte též přidáním malého množství máty peprné.
Složení: 100 % zelená čočka BIO
Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie: 1450 kJ / 342 kcal
Tuky: 0,7 g
z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 55,4 g
z toho cukry: 2,3 g
Vláknina: 6,5 g
Bílkoviny: 25,3 g
Sůl: <0,01 g